یکی از وظایف حتمیِ انسانِ مدعی اسلام و ایمان، که اگر اهمیت آن بیش از نماز نباشد، کمتر از نماز نیست، این است که حریم دین خود را با توجه به این مسائل حفظ کند .یکی از وظایف حتمیِ . . .
یکی از وظایف حتمیِ انسانِ مدعی اسلام و ایمان، که اگر اهمیت آن بیش از نماز نباشد، کمتر از نماز نیست، این است که حریم دین خود را با توجه به این مسائل حفظ کند.
به گزارش خبرنگار مهر، متن زیر گفتاری از آیت الله مرتضی تهرانی در مورد آیه «وَ لَا تُطِعْ مَنْ أَغْفَلْنَا قَلْبَهُ عَن ذِکْرِنَا وَ اتَّبَعَ هَوَاهُ» است که در ادامه می خوانید؛
تبیین چارچوب دینداری در آیه کریمه
آیات کریمهی قرآن کلاً آموزنده و مشتمل بر علوم بسیاری است. بعضی از آیات نسبت به بعضی دیگر جایگاه کلیدی دارد. یک نمونهی آن، آیهی بیستوهشت از سورهی مبارکهی کهف است. عقل به انسانی که پذیرفته است که خالق دارد حکم میکند که از خالق خود اطاعت کند. این آیهی کریمه چارچوب دینداری، اعم از دین مقدس اسلام و سایر ادیان آسمانی را به انسان مؤمن میآموزد. البته جهات بحث دیگری نیز در این آیهی کریمه وجود دارد.
در جامعهی ما و سایر جوامع علوم متعدد و مختلفی به کار گرفته میشود. یکی از این علوم، علم پزشکی است. در هیچ جامعهای تمام افراد از این علم برخوردار نیستند و قهراً در صورت بیمار شدن، فرد بیمار را به کسانی ارجاع میدهند که متخصص این دانش هستند. ما هنگامی که به پزشک مراجعه میکنیم و نسخه و دستوری میگیریم، با او چون و چرا نمیکنیم که به چه دلیل شما این داروها تجویز کردید. زیرا او را متخصص میدانیم و به او اعتماد کردهایم. او هم نسخه داده است و وظیفهی ما هم اجرا کردن نسخه است تا سلامتی خود را به دست آوریم. چون و چرا با پزشک صحیح نیست، زیرا برای دریافت پاسخ چنین سوالاتی به سالها تحصیل و سپس کسب تجربه کافی نیاز است.
کاشت مو در تهران,طراحی سایت با وردپرس,در ضد سرقت,پیچ و مهره,درب ضد سرقت,کاشت مو,طراحی سایت وردپرس,پرکلرواتیلن,ترازو,بادکنک هلیومی,ترازو دیجیتال,کنسانتره طیور,